16:48 02.05.2018

Прикордонники не пропустили для висвітлення подій в Одесі громадян Італії, Чехії та Росії

2 хв читати
Прикордонники не пропустили для висвітлення подій в Одесі громадян Італії, Чехії та Росії

Протягом 1 травня Державна прикордонна служба не допустила в'їзду в Україну проросійськи налаштованих осіб - громадян Італії, Чехії та Росії, які прямували в Україну "висвітлювати" події 2 травня в Одесі, повідомляє прес-служба прикордонного відомства.

"Двох іноземців не пропустили через кордон в аеропорту "Бориспіль" на підставі інформації, що надійшла від інших правоохоронних органів. Ідеться про те, що не пропущені громадяни Італії та Чехії неправдоподібно висвітлювали події, які відбувалися протягом останнього періоду в Україні", - зазначено в оприлюдненому в середу вдень повідомленні.

Так, громадянин Італії під виглядом фотографа свого часу перебував на території окупованого Донбасу та неодноразово виступав на так званому телебаченні "Оплот TV". У програмах він озвучував відверто брехливу інформацію про перебіг подій на сході України. А не пропущений в Україну громадянин Чехії є журналістом політичного видання, який також перекручував інформацію і неправдиво висвітлював події, які відбуваються в Україні.

"Звісно, сподіватися на неупередженість цих "журналістів" під час висвітлення подій 2 травня в Одесі не варто", - зазначили в прес-службі Держприкордонслужби України.

Крім того, ще одного громадянина Росії співробітники Держприкордонслужби не пропустили в країну вже за результатами бесіди, оскільки він не зміг підтвердити мету своєї поїздки. Росіянин прибув із двома дітьми як представник фірми з продажу дизайнерського одягу, а насправді виявився політичним оглядачем російського видання.

"Усіх трьох іноземців повернули зворотними рейсами", - підсумували в Держприкордонслужбі України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу втратили 1160 осіб

Окупанти за день 12 разів обстріляли сім громад Сумської області

Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні найближчими тижнями планує візит до Китаю

Макрон закликав ООН і лідерів країн світу вплинути на РФ, щоб вона схвалила Олімпійське перемир'я і припинила агресію

16 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Зеленський обговорив із президентом Кенії створення хабів для українського зерна в портах Африки

Активність окупантів на Времівському напрямку зросла втричі, а на Покровському ворог втратив понад 200 осіб

Зеленський обговорив "Формулу миру" із президентом Аргентини

Троє загиблих і п'ятеро поранених у результаті обстрілу окупантами села у Волноваському районі Донецької області касетними боєприпасами в день Саміту миру

Україна починає шлях до миру з позиції сили - президент Фінляндії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА