19:17 25.02.2018

У Харкові без опалення залишаються 97 об'єктів

2 хв читати
У Харкові без опалення залишаються 97 об'єктів

Станом на 16:00 неділі в Харкові через аварію на тепломережах без опалення залишається 97 об'єктів (багатоквартирних будинків і об'єктів соцсфери), повідомив віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"Без централізованого теплопостачання залишаються 97 об'єктів: 81 багатоквартирний будинок; 5 медичних установ; 5 дитячих садків, 2 позашкільні установи та 4 школи ... Першочергове забезпечення теплом із застосуванням теплових генераторів здійснюється в чотирьох лікувальних установах з постійним перебуванням людей, особливу увагу приділено міському перинатальному центру. Для підтримки температурного режиму в дитячому будинку "Малятко" ДСНС задіяно 4 теплові генератори", - написав Г.Зубко на своїй сторінці в Фейсбуці.

За його словами, ремонтні роботи ведуться паралельно на двох тепломагістралях: основній і резервній. Системи електро-, газо- і водопостачання об'єктів працюють в штатному режимі.

Оперативний штаб прийняв рішення про розгортання чотирьох пунктів обігріву на базі загальноосвітніх шкіл для тимчасового розміщення та харчування мешканців будинків, які залишилися без тепла. Підготовлено 6 мобільних пунктів обігріву.

Рішення щодо навчального процесу в школах планується прийняти до кінця дня.

Працівниками соціального захисту встановлений контроль і надання допомоги людям з інвалідністю та людям похилого віку в будинках, які залишилися без теплопостачання.

Як повідомлялося, через аварії на магістральній тепломережі в суботу і в ніч на неділю в Харкові залишилися без опалення більше 650 житлових багатоквартирних будинків і об'єктів соцсфери. Станом на 7:00 неділі без тепла залишалися 144 об'єкта житлової та соціально-побутової сфери (відновлено 522) у двох районах міста, а саме: 129 будинків (відновлено 476), 7 дитячих садків (відновлено 14), 5 лікувальних установ (відновлено 9) і 3 школи (відновлено 23).

У неділю вдень заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Едуард Кругляк і перший заступник глави ДСНС України Олег Мельчуцький вилетіли до Харкова для координації робіт з ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання.
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА