08:40 27.11.2017

Meredith Corp. купить видавництво Time Inc за $ 1,84 млрд

2 хв читати

Американський медіахолдинг Meredith Corp. заявив про намір купити видавничий будинок Time Inc за $ 1,84 млрд. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву компанії.

Time Inc випускає журнали Time, People, Life. Як нагадує агентство, переговори про покупку видавництва медіахолдинг проводив ще в 2013 році, проте вони виявилися безуспішними.

"При об'єднанні Meredith і Time аудиторія в цілому досягне 135 млн чоловік", - пише агентство. За інформацією Reuters, Meredith Corp. має намір придбати видавництва за підтримки братів Чарльза і Девіда Кох, які контролюють конгломерат Koch Industries, другу за величиною приватну компанію в США. Брати Кох запропонували медіахолдингу $ 650 млн для покупки Time Inc.

Як повідомили в Meredith Corp., угоду планується завершити в перші три місяці 2018 року. Ціна операції складе $ 18,50 за акцію, з урахуванням боргу сума покупки складе $ 2,8 млрд.

Про плани Meredith Corp. придбати Time Inc в січні повідомляв Bloomberg з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією. На тлі цієї інформації акції Time виросли на 3,5%, а загальна вартість компанії склала $ 1,9 млрд.

The Financial Times в листопаді 2016 писала, що борг Time Inc склав $ 1,4 млрд. У 2014 році капіталізація видавництва скоротилася на 50% через прогнози щодо майбутніх друкованих медіа.

Meredith Corp. володіє такими журналами, як Better Homes, Gardens, Parents, і іншими. Окрім того, медіахолдинг володіє 14 каналами. Охоплення його аудиторії досягає 12 млн сімей США.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА