12:38 12.08.2017

Бойовики обстріляли житлові квартали Новолуганського, пошкоджена газова труба

2 хв читати
Бойовики обстріляли житлові квартали Новолуганського, пошкоджена газова труба

Незаконні збройні формування обстріляли житлові квартали сел.Новолуганське в Бахмутському районі Донецької області, пошкоджена газова труба, опора ЛЕП і вибиті шибки двох будинків, повідомляє українська сторона Спільного центру з координації та контролю припинення вогню (СЦКК) на Донбасі.

"Українська сторона СЦКК повідомляє 12 серпня близько п’ятої ранку під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Новолуганське поблизу Світлодарська під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали населеного пункту. Внаслідок обстрілу НЗФ ОРДО з гармат БМП, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї в житловому будинку на провулку Пушкіна була пошкоджена газова труба і опора лінії електропередач, вибиті шибки, посічені осколками стіни, веранда і паркан", - йдеться в повідомленні української сторони СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Фейсбук в суботу.

Крім того, згідно з повідомленням, в легковому автомобілі ВАЗ-2106, припаркованому біля будинку, осколками протитанкових гранат вибито скло, пробиті колеса і корпус.

"На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав. Лише дивом у будинку не сталася пожежа внаслідок займання газу, який витікав з пошкодженої труби. В сусідньому будинку на провулку Пушкіна осколками протитанкової гранати посічені стіни і паркан", - йдеться в повідомленні.

Українська сторона СЦКК зазначає, що бойовики, нехтуючи всіма нормами міжнародного гуманітарного права, вкотре поставили під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. "Такими діями керівництво ОРДО знову продемонструвало своє небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА