13:01 26.05.2017

Фінансування з ДФРР у 2017 р. буде виділено на 361 інвестпроект

2 хв читати
Фінансування з ДФРР у 2017 р. буде виділено на 361 інвестпроект

Фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) в 2017 році буде виділено на реалізацію 361 інвестиційного проекту, повідомив міністр регіонального розвитку будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко.

"361 інвестиційний проект буде внесено до урядового розпорядження про фінансування в рамках Держфонду регіонального розвитку в 2017 році. Вирішили на засіданні комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку", – написав Г. Зубко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

За його словами, Міністерство фінансів і Мінекономрозвитку вже затвердили фінансування 99 проектів на загальну суму 766,203 млн грн. Остаточна сума фінансування проектів буде відома після доопрацювання зауважень, наданих регіонами комісією протягом трьох днів.

"Наша позиція – всі проекти, які подаються областями, мають відповідати стратегії регіонального розвитку та комплексно вирішувати питання розвитку інфраструктури на місцях з урахуванням всіх можливостей громад. Крім того, урядовим рішенням ми забезпечили, що не менше 10% коштів ДФРР будуть спрямовані на розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних і комунальних навчальних і медичних установ", – зазначив міністр.

Г. Зубко також наголосив, що ефективне використання коштів, залучених як з державного бюджету, так і від органів місцевого самоврядування – зона відповідальності замовників проектів та облдержадміністрацій.

Як повідомлялося з посиланням на Г. Зубка, загальний обсяг коштів у ДФРР для фінансування інвестпроектів в 2017 році затверджено у розмірі 3,5 млрд грн. Також у поточному році передбачена субвенція на розвиток об'єднаних територіальних громад у розмірі 1,5 млрд грн субвенцій.

У 2016 році за кошти ДФРР були повністю реалізовані 498 проектів на загальну суму 1,25 млрд грн, ще 312 проектів за станом на початок 2017 року перебували на стадії реалізації.

Загальним фондом Державного бюджету України на 2016 рік фінансування ДФРР було передбачено у розмірі 3 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА