14:16 20.02.2017

Ляшко пропонує на закритому засіданні Ради розглянути ситуацію в енергетиці

1 хв читати
Ляшко пропонує на закритому засіданні Ради розглянути ситуацію в енергетиці

Верховній Раді слід провести пленарне засідання в закритому режимі, щоб обговорити ситуацію в енергетичній сфері, переконаний керівник фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко.

"Ми вважаємо, що потрібно провести закрите засідання парламенту, де обговорити реальну ситуацію в енергетиці: чи є альтернатива донецькому вугіллю, чи є альтернатива модернізації ТЕС, чи є у влади план дій в енергетиці та економічному зростанні", - сказав він на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, груп і комітетів парламенту в понеділок.

"Коли сьогодні звучать заклики розігнати учасників блокади, вжити силових заходів – ми категорично проти цього. Тому що внутрішній розбрат і протистояння лише на руку ворогові. Ми пропонуємо шукати компроміс", - зазначив політик.

Крім того, він виступає за створення тимчасової слідчої комісії парламенту з розслідування зловживань у зоні АТО і економічних зв'язків з тимчасово окупованими територіями.

Водночас О. Ляшко вважає, що Верховна Рада має на рівні закону визначити, що можна перевозити через лінію розмежування, а що – заборонено.

Він також висловив готовність підтримати законопроект фракції "Самопоміч" про окупованих територіях, якщо документ буде доопрацьовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Троє людей загинули в ДТП за участю вантажівки на Київщині - поліція

Україна провела ще один раунд переговорів із Португалією про безпекову угоду

Окупанти обстріляли Нікопольський район понад 15 разів за день, пошкоджено 12 будинків, без жертв - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА