12:58 06.01.2017

Мінагропрод України в 2016 р. розпочав створення 6 агро-рекреаційних кластерів

1 хв читати
Мінагропрод України в 2016 р. розпочав створення 6 агро-рекреаційних кластерів

Міністерство аграрної політики та продовольства України у 2016 році в шести областях почало роботу зі створення шести агро-рекреаційних кластерів в рамках реалізації Концепції розвитку сільських територій, повідомило відомство у п'ятницю.

"Реалізація проекту дасть можливість створити комплексний туристичний продукт, розширити спектр послуг, забезпечити сільське населення постійними робочими місцями та додатковими заробітками. В результаті впровадження кластерів передбачається поява близько 3,500 тис. нових робочих місць", - наводяться в релізі коментар міністра Тараса Кутового.

Мінагропрод уточнює, що, за узгодженим планом, для створення кластерів визначено, зокрема, курорт "Коблево" на території Березанського та Очаківського районів (Миколаївська обл.), кластер "Диканька цілий рік" (Полтавська обл.), "Еко парк Фрумушика" (Тарутинський р-н Одеської обл.).

До списку шести кластерів також увійшли "Медвін" (Іванківський р-н Київської обл.), курорти "Лазурне" і "Арабатська стрілка" (Херсонська обл.) і "Козачий круг" Парафієвської об'єднаної територіальної громади за участю Качанівського парку, фермерського господарства "соколиний Хутір", фермерського господарства "Мрія" (Ічнянський р-н Чернігівської обл.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

На Харківщині за добу двоє мирних жителів постраждали внаслідок обстрілів

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА