19:51 06.12.2016

НАЗК вирішило направити до суду протокол про адмінпорушення Лещенка під час купівлі квартири

1 хв читати

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вирішило направити до суду протокол про адміністративне правопорушення народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергія Лещенка під час купівлі квартири в Києві.

"Сьогодні, під час позачергового засідання було прийнято рішення про направлення до суду протоколу про адміністративне правопорушення від 06.12.2016 №40-19/3 стосовно громадянина Лещенка Сергія Анатолійовича. За відповідне рішення проголосувало троє членів НАЗК", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства у вівторок.

Відомство зазначає, що відповідно до пункту 10 порядку оформлення протоколів про адмінпорушення та внесення приписів НАЗК, протокол складається у двох примірниках, один з яких під підпис вручається особі, яка притягається до адміністративної відповідальності.

У разі якщо особа відмовляється від отримання другого примірника протоколу про адміністративне правопорушення або не з’являється для ознайомлення з протоколом, другий примірник протоколу та копії інших матеріалів, що підтверджують факт вчинення правопорушення, рекомендованим поштовим відправленням із повідомленням про вручення та з описом вкладення не пізніше ніж наступного робочого дня з дня складення протоколу про адміністративне правопорушення разом із супровідним листом у конверті з позначкою "особисто" направляються особі, щодо якої складено протокол про адміністративне правопорушення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА