16:39 05.12.2016

Москаль дав свідчення в Генпрокуратурі у справі Майдану

1 хв читати
Москаль дав свідчення в Генпрокуратурі у справі Майдану

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль дав свідчення в Генеральній прокуратурі України у справі про злочини проти активістів Майдану.

"Я одразу сказав усе, що знав. Були якісь питання навідні, уточнювальні... Деяку інформацію я дізнався від них. Вони питали, ви знали таке, я говорю: чесно, не знав... Наскільки вони просунулися, я достеменно не можу сказати", - розповів Г.Москаль журналістам біля будівлі Генпрокуратури після допиту в понеділок у Києві.

За його словами, слідчі питали його про події 18, 19 і 20 лютого 2014 року.

Г.Москаль зазначив, що прийшов на допит, щоб не говорили, що через нього не можуть передати справу до суду або через нього слідство гальмує.

Як повідомлялося, 19 листопада начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк повідомив, що є низка осіб, які не з’явилися на допит у Генпрокуратуру.

"До нас уже тривалий час не з'являється на виклики Москаль Геннадій Геннадійович (голова Закарпатської облдержадміністрації - ІФ). Ми неодноразово запрошували його... Сподіваємося, що за останньою повісткою він все-таки прийде і дасть свідчення", - сказав С.Горбатюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Троє людей загинули в ДТП за участю вантажівки на Київщині - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА