13:14 06.09.2016

Один український військовий загинув, двоє поранені в зоні АТО за добу

2 хв читати
Один український військовий загинув, двоє поранені в зоні АТО за добу

Один український військовий загинув, двоє поранені в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, також поранений один співробітник поліції, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загинув один військовий, ще двоє військових і один співробітник поліції поранені", - сказав О.Мотузяник на брифінгу у вівторок у Києві.

Він уточнив, що військовий загинув на маріупольському напрямку в результаті підривання на протипіхотній міні, один військовий був поранений в результаті обстрілу в районі Авдіївки, ще один - у результаті мінометного обстрілу біля Широкиного. Поліцейський поранений у результаті підривання на вибуховому пристрої.

О.Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку в Станиці Луганській і Новозванівці сталося по одному обстрілу, що були досить тривалими. Важке озброєння при цьому супротивник не застосовував.

На донецькому напрямку обстріл був у трьох точках - Луганському, Майорську і Авдіївці. В основному бойові дії велися у світлий час доби. Під час обстрілу окупанти застосовували тільки легке озброєння. Всього за минулу добу на донецькому напрямку сталося 13 ворожих обстрілів.

На маріупольському напрямку неспокійно було тільки на крайньому півдні, супротивник застосовував міномети. Одразу після заходу сонця по позиціях сил АТО було випущено майже 90 мін. Це сталося в Талаківці й Широкиному. Загалом на маріупольському напрямку сталося 6 ворожих обстрілів, зокрема 4 - з важкого озброєння.

За минулу добу зафіксовано 5 польотів БПЛА супротивника на усіх напрямах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА