17:29 08.07.2016

МТСБУ попереджає про можливі факти порушення законних прав українських автовласників на території РФ

1 хв читати
МТСБУ попереджає про можливі факти порушення законних прав українських автовласників на території РФ

Моторне (транспортне) бюро України (МТСБУ) закликає українських автовласників інформувати дирекцію бюро у разі, якщо на території Росії на них чинитимуть тиск, зокрема, примушуватимуть до сплати штрафу працівники Державтоінспекції МВС Росії (ДІБДР) за наявності українського сертифіката "Зелена карта", термін дії якого не закінчився.

Згідно з офіційною заявою МТСБУ, оприлюдненою на його сайті, таким діям, поза сумнівом, дасть відповідну оцінку Рада Бюро міжнародної системи страхування "Зелена карта".

МТСБУ зазначає, що забезпечує членство України в міжнародній системі автомобільного страхування "Зелена карта", гарантує відшкодування збитку на території всіх без винятку країн-членів цієї міжнародної системи, заподіяного транспортними засобами, зареєстрованими в Україні. При цьому власники транспортних засобів мають український страховий сертифікат "Зелена карта".

Ці гарантії, наголошує бюро, залишаються незмінними і безумовними під час перебування на території Росії, зокрема стосовно автомобілів, зареєстрованих у населених пунктах Донецької та Луганської областей, на території яких органи державної влади України тимчасово не здійснюють своїх повноважень.

Український страховий сертифікат "Зелена карта", згідно з конституцією Ради Бюро міжнародної системи страхування "Зелена карта", є необхідним і достатнім підтвердженням виконання обов'язку зі страхування цивільної відповідальності автовласників при використанні зазначеного в страховому сертифікаті "Зелена карта" транспортного засобу на всій території Росії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА