15:29 10.12.2015

ПЗЗ введе курсування VIP-вагона у складі потяга Київ-Ужгород із 30 грудня

1 хв читати
ПЗЗ введе курсування VIP-вагона у складі потяга Київ-Ужгород із 30 грудня

Південно-Західна залізниця (ПЗЗ, Київ) із 30 грудня 2015 року, для поліпшення обслуговування пасажирів, введе у складі потяга №81/82 Київ-Ужгород курсування VIP-вагона СВ класу "А" особливої конструкції.

Як повідомила прес-служба ПЗЗ, із 1 січня VIP-вагон у складі цього потяга курсуватиме у непарні числа.

"Від звичайного СВ купе у VIP-вагоні відрізняються тим, що в ньому є санвузол (туалет, душ, умивальник), кутове крісло, стіл-трансформер, шафа для одягу, телевізор, DVD-плеєр, холодильник, сейф і двоспальне місце - диван зі спинкою і додаткова верхня полиця. Також купе обладнано системою вентиляції та кондиціонування, охоронною системою", - йдеться в повідомленні.

Купе розраховане на одного-двох пасажирів. Вартість у будь-якому разі оплачується за двох осіб і становить від 1,190 тис. до 1,435 тис. грн. Ціна залежить від коефіцієнтів гнучкого регулювання за календарними періодами року і днями тижня.

Оформлення проїзду в такому вагоні пільговим категоріям громадян, зокрема залізничникам за транспортними вимогами, не здійснюється.

Адміністративний центр ПЗЗ розташований у Києві. Її загальна експлуатаційна протяжність - 4668 км, розгорнута протяжність головних колій - 6438,1 км. Електротягою виконується 93,3% усіх перевезень вантажів і пасажирів.

На ПЗЗ налічується 315 станцій. Експлуатаційну роботу здійснюють п'ять дирекцій із залізничних перевезень - Київська, Козятинська, Жмеринська, Коростенська, Конотопська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА