16:44 26.03.2015

Ландшафтні парки Донецької області працюють у штатному режимі завдяки зусиллям персоналу і дирекцій - облрада

2 хв читати
Ландшафтні парки Донецької області працюють у штатному режимі завдяки зусиллям персоналу і дирекцій - облрада

Станом на початок минулого місяця всі регіональні ландшафтні парки Донецької області в умовах проведення АТО на території регіону працюють у штатному режимі, адміністрації парків не захоплені, документація та напрацювання збережені зусиллями персоналу і дирекцій, повідомляє прес-служба Донецької облради в четвер.

Як зазначили в прес-службі, з відповідною інформацією обласна рада звернулася з листом, надісланим на адресу Міністерства екології та природних ресурсів України.

Регіональна влада зазначає, що приводом для цього слугувала стаття "Мінприроди призначати відповідальних осіб для моніторингу екологічного стану в зоні АТО", розміщена на офіційному сайті профільного міністерства 26 січня поточного року.

"У статті, зокрема, зазначалося: "Вкрай серйозні наслідки війна принесла заповідними територіями, які мали адміністрації. Так, у Луганському природному заповіднику зруйновано центральну адміністрацію, у національних природних парках "Меотида", заповідник "Провальський степ" та "Хомутовський степ" - адміністрації захоплені бойовиками, в ландшафтних парках "Донецький кряж", "Зуївський" та "Клебан-Бик" вони просто перестали функціонувати. Втрачено персонал, напрацювання, документація та архіви заповідних установ", - наголошується в повідомленні.

Донецька обласна рада звернулася до Міністерства екології та природних ресурсів України з листом, в якому поінформувала, що станом на 1 лютого 2015 року всі регіональні ландшафтні парки Донецької області в умовах АТО працюють у штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Регіональна влада також наголосила, що вже 19 березня цього року на офіційному сайті Міністерства було розміщено спростування "раніше опублікованої недостовірної інформації".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА