12:18 19.01.2015

В. о. голови "Укрзалізниці" не подавав своєї кандидатури на конкурс із відбору нового керівника

2 хв читати
В. о. голови "Укрзалізниці" не подавав своєї кандидатури на конкурс із відбору нового керівника

Виконувач обов'язків генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниці") Максим Бланк не подавав своєї кандидатури на конкурс із відбору нового голови адміністрації.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян.

В.Омелян наголосив, що міністерство зацікавлене в тому, щоб у конкурсі взяли участь найсильніші претенденти з України та іноземні фахівці.

Як повідомлялося, Мінінфраструктури спільно з експертами компаній Talent Advisors, ЕBS і Deloitte розпочало пошук кандидатів на посади гендиректорів "Укрзалізниці", аеропортів "Бориспіль" і "Львів". Прийом даних від кандидатів (резюме) стартував 31 грудня 2014 року, і спочатку планувалося, що він триватиме до 12 січня 2015 року.

Перед головою "Укрзалізниці" ставлять завдання, зокрема: реформувати модель управління бізнесом, здійснити трансформацію організаційної структури шляхом впровадження бізнес-процесів та інструментів управління ефективністю, які відповідатимуть найкращим світовим практикам; забезпечити ефективність та прозорість комерційних операцій компанії і, як наслідок, - зростання фінансових результатів. Гарантувати стратегічну стійкість компанії під час кризових процесів.

Пізніше, 7 січня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вирішив продовжити термін прийому даних від кандидатів на зазначені посади до 19 січня 2015 року.

Пізніше міністерство повідомляло, що станом на 11 січня заявки на участь в конкурсному відборі на посаду гендиректора "Укрзалізниці" подали 134 кандидати.

При цьому 80 із 134 кандидатів на посаду керівника "Укрзалізниці" не відповідали вимогам проекту. Інші 54 пройшли кваліфікаційне оцінювання. Повністю відповідали вимогам проекту лише шість кандидатів, решта 48 - частково.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА