14:55 27.01.2014

Суд звільнив активіста "Дорожнього контролю" Дзиндзю

1 хв читати
Суд звільнив активіста "Дорожнього контролю" Дзиндзю

Шевченківський районний суд Києва зняв обвинувачення із затриманого раніше активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзиндзі та звільнив безпосередньо в залі суду.

Активіста було звільнено у рамках закону "Про внесення змін до закону України про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань", який парламент ухвалив 16 січня. Сторона держобвинувачення не мала жодних заперечень проти відповідного клопотання.

Як повідомлялося, прокуратура Києва в понеділок закрила 35 кримінальних проваджень стосовно подій, пов'язаних із масовими акціями протесту в листопаді-грудні 2013 року.

Ухвалений Верховною Радою 16 січня змінений закон про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань, дозволяє звільнити всіх учасників мирних акцій, затриманих у листопаді та грудні 2013 року. Дія закону поширюється і на правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА