09:59 20.01.2014

Автомайдан визнав лідером опору Кличка - Булатов

2 хв читати
Автомайдан визнав лідером опору Кличка - Булатов

Автомайдан визначив єдиним лідером опору лідера партії "УДАР" Віталія Кличка та готовий його підтримувати, заявляє один із лідерів Автомайдану Дмитро Булатов.

"У найважчий і небезпечний час для народу України лише один лідер був з людьми на першій лінії фронту! Це Віталій Кличко! Справжні дії в необхідний момент варті значно більшого, ніж розмови, плани та стратегії. Автомайдан визначився з єдиним лідером опору й готовий підтримувати його в боротьбі з беззаконням, яке пронизало всі гілки влади, в боротьбі за встановлення правової держави з людськими цінностями. Від сьогодні для нас Віталій Кличко - лідер опору", - написав Д.Булатов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, 19 січня під час народного віча активісти Автомайдану зі сцени закликали лідерів опозиції визначитися, хто стане єдиним лідером для Автомайдану та Євромайдану загалом і "хто візьме на себе відповідальність".

"Автомайдану та Євромайдану потрібен лідер опору, який сьогодні й зараз поведе нас до перемоги. Нам потрібне ім'я. Ми просимо вас назвати ім'я", - заявив один із лідерів Автомайдану Д.Булатов.

Він зазначив, що раніше автомайданівці закликали лідерів опозиції назвати єдиного кандидата в президенти. "Наразі це вже не актуально, оскільки зрозуміло, що чесних виборів не буде", - сказав Д.Булатов.

У свою чергу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що тих, хто закликатиме опозицію визначити лідера опору учасників протесту, вважатимуть провокатором. Він заявив, що єдиним лідером є народ.

Як повідомлялося, вдень у неділю на вул. Грушевського В.Кличко намагався зупинити радикально налаштованих мітингувальників, котрі атакували міліцейський кордон, проте його обсвистали й облили з вогнегасника.

В.Кличко також вирушив до президента Віктора Януковича, який, за словами лідера "УДАРу", повідомив, що готовий до переговорів з опозицією.

Увечері в ефірі "Громадського ТБ" В.Кличко заявив: "Я взяв на себе відповідальність і пішов на барикади на Грушевського. І зроблю все, що від мене залежить, щоб у цих сутичках було якнайменше постраждалих. Я робив усе, щоб такої ситуації не сталося. Але на сьогодні така напружена ситуація в суспільстві, що люди не витримують". В.Кличко наголосив, що дуже хвилюється через можливі наслідки нинішніх подій. "Ми використаємо будь-яку можливість, щоб не допустити кровопролиття. Я звернувся до керівників міліції та "Беркута" й закликав їх не застосовувати зброю", - заявив лідер "УДАРу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА