16:51 20.12.2012

Потяги в Українi функцiонуватимуть навiть в умовах "кiнця свiту", заявляють в Укрзалiзницi

1 хв читати

Прогнози енергетичного колапсу, який часто називають "кiнцем свiту", не зупинить роботу залiзничного транспорту в Українi, повiдомляє прес-центр Укрзалiзницi.

У прес-центрi органiзацiї зазначили, що якщо у разi природних катаклiзмiв або аварiй в електричних мережах вiдбудеться порушення електропостачання, залiзничний транспорт продовжить працювати.

"Системи гарантування безпеки руху поїздiв i зв'язку мають резервнi автономнi джерела живлення. Цi джерела живлення розрахованi забезпечувати роботу зазначених пристроїв не менше 8 годин. Таким чином у разi втратi електропостачання дiлянки залiзницi протягом значного перiоду вiд незалежних джерел живлення забезпечуватимуть електропостачання основних систем управлiння рухом поїздiв", - зазначається в повiдомленнi.

В "Укрзалiзницi" зазначили, що у разi енергетичного колапсу першочергове завдання працiвникiв залiзничного транспорту полягатиме у виведеннi всiх поїздiв з електротягою (передусiм пасажирських та примiських) зi знеструмлених зон у мiсця, де будуть створенi належнi умови для пасажирiв.

Пiсля цього залiзничники займуться вiдновленням руху поїздiв на автономнiй тязi, тобто за допомогою тепловозiв i дизель-потягiв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА