17:16 13.12.2012

Міліція затримала чоловіка, який стріляв в охоронця продмагу в Києві

1 хв читати
Міліція затримала чоловіка, який стріляв в охоронця продмагу в Києві

У Києві затримали нетверезого чоловіка, який під час конфлікту в продовольчому магазині стріляв із травматичного пістолета в охоронця.

До продовольчого магазину, розташованого на Червонозоряному проспекті Солом'янського району столиці, близько 11:00 четверга зайшов нетверезий громадянин і, незважаючи на переоблік, почав вимагати продати йому пляшку горілки, на що отримав відмову. Через певний час він повернувся з вимогою надати йому книгу для скарг, повідомили в столичному главку міліції.

"Виникли конфлікт і бійка, під час якої відвідувач скористався пневматичним пістолетом. Навмисно чи випадково - правоохоронці з'ясовуватимуть. У результаті охоронець дістав дотикового поранення, а відвідувач - тілесних ушкоджень", - наголошується в повідомленні міліції.

Загін міліції, який прибув за викликом, затримав правопорушника. У свою чергу медики швидкої допомоги надали їм медичну допомогу.

Наразі встановлено особи учасників інциденту. Вони дають пояснення у Солом'янському райуправлінні міліції. Збираються матеріали для ухвалення процесуального рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА