17:33 10.10.2012

Петро Симоненко: Соціологи навмисно занижують рейтинги Компартії

1 хв читати

Соціологічні групи навмисно занижують рейтинги Комуністичної партії України перед виборами, заявив лідер КПУ Петро Симоненко під час запису програми на телеканалі "ОТБ" у Харкові.

Як повідомляє прес-служба КПУ, коментуючи слова ведучої про те, що більшість соціологів прогнозує, що рейтинг КПУ на виборах-2012 становитиме близько 10%, П.Симоненко наголосив, що цей показник значно занижено. "Я з повагою ставлюся до соціології. Але, на жаль, у сьогоднішніх умовах більшість соціологічних груп працюють у певних інтересах", - зазначив лідер комуністів.

За словами лідера КПУ, соціологи спеціально показують низькі рейтинги комуністів, незважаючи на те, що вони із кожним днем зростають. П.Симоненко також заявив, що, всупереч усім прогнозам, комуністи взяли досить високий показник у Російській Федерації.

"Лівий поворот відбувається в усій Європі, і влада це бачать. І те, що в Україні дедалі більше прибічників КПУ, примушує їх йти на технології, завдяки яким у населення формують думку про те, що прохідною може бути лише партія влади, і її рейтинги, як священна корова, непохитні", - зазначив лідер комуністів.

Підсумовуючи, П.Симоненко додав, що не береться робити чіткий прогноз про те, з яким результатом Компартія пройде до парламенту. "Про це я зможу вам сказати 29 жовтня. Але, безумовно, він значно вищий, ніж той, про який заявляють соціологи", - резюмував лідер КПУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА