17:52 15.05.2012

Депутат Дніпропетровської облради заявила в СБУ про причетність заступника голови облдержадміністрації до вибухів у Дніпропетровську

2 хв читати

Депутат Дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова у вівторок вранці надіслала главі Служби безпеки України Ігорю Калініну термінову телеграму про можливу причетність до терористичних вибухів у Дніпропетровську 27 квітня заступника Дніпропетровської облдержадміністрації Івана Ступака.

"Я, депутат Дніпропетровської обласної ради, готова дати свідчення про можливу причетність до терористичних вибухів у Дніпропетровську 27 квітня віце-губернатора Івана Ступака", - йдеться в телеграмі.

Як розповіла кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" сама В.Шилова, вона усвідомлює, що проти неї можуть розпочатися переслідування з боку обласного керівництва, також можливе відкриття проти неї кримінальних справ, залякування і погрози на адресу її родини.

"Але 30 людей, які вже постраждали 27 квітня в Дніпропетровську від вибухів, змусили мене піти на цей крок, також я вважаю своїм обов'язком запобігти іншим людським жертвам, у разі повторення терористичного акту", - сказала В.Шилова.

Вона нагадала, що раніше про причетність І.Ступака до серії вибухів в Дніпропетровську повідомив перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль, який вважає причиною вибухів приховану боротьбу за посаду начальника Управління СБУ в Дніпропетровській області.

Як стало відомо кореспонденту агентства, заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації І.Ступак має намір подати в суд на В.Шилову за наклеп.

"Заява політичних провокаторів пана Г.Москаля і пані В.Шилової про мою причетність до вибухів є абсурдною. Я подаю до суду позов за навмисний наклеп. Стягнені кошти будуть передані постраждалим від теракту. Аморально привертати до себе увагу і робити дешеву рекламу на горі і крові", - заявив агентству "Інтерфакс-Україна" І.Ступак.

У березні поточного року В.Шилову виключили з Партії регіонів. Вона має намір балотуватися в народні депутати за одним із округів Дніпропетровської області.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА