13:56 14.05.2021

IKEA в Україні опрацювала понад 156 тисяч замовлень за рік роботи

2 хв читати
IKEA в Україні опрацювала понад 156 тисяч замовлень за рік роботи

IKEA за рік роботи в Україні опрацювала понад 148 тис. замовлень в онлайн-магазині та більше ніж 8 тис. безпосередньо у фізичному магазині в Києві, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії.

Як повідомляється в її прес-релізі, IKEA вийшла на ринок країни 14 травня 2020 року запуском онлайн-магазину. Станом на кінець квітня 2021 року вже більш як 2,528 млн українців відвідали веб-сайт компанії.

Перший фізичний магазин міського формату було відкрито 1 лютого 2021 року в столичному Blockbuster Mall. Протягом перших місяців він прийняв понад 397 тис. відвідувачів.

"Хочу наголосити, що український ринок - дуже важливий для IKEA. Ми прагнемо розширювати на ньому свою діяльність, пропонуючи широкий асортимент функціональних продуктів із привабливим дизайном і цінами для якомога більшої кількості українців", - наводить слова керівника IKEA в Україні Флоріана Меллє прес-служба.

За повідомленням прес-служби, наразі IKEA в Україні пропонує майже 5 тис. доступних товарів і рішень для будинку у всіх категоріях і стилях свого асортименту.

Найпопулярнішими товарами в онлайн-магазині стали коробки для зберігання PARKLA, вішалки SPRUTTIG і герметичні пакети ISTAD. Водночас у фізичному магазині ІКЕА найчастіше купували вішалки SPRUTTIG, тарілки OFTAST (білі, 25 см) і бамбукові підставки для мобільного телефону/планшета BERGENES.

У травні 2020 року відбувся офіційний запуск інтернет-магазину IKEA в Україні паралельно з пунктами видачі в київських ТЦ Auchan Rive Gauche і Metro Cash & Carry. У грудні-2020 відкрився третій пункт видачі в ТРЦ Lavina Mall.

Юридичним супроводом відкриття фізичного магазину IKEA в столиці займався київський офіс компанії Baker McKenzie.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА