16:53 11.01.2020

Ernest Airlines призупиняє виконання рейсів

2 хв читати
Ernest Airlines призупиняє виконання рейсів

Авіакомпанія Ernest Airlines з 11 січня тимчасово зупиняє свої рейси через припинення дії ліцензії, повідомляє авіаперевізник на сайті.

"Виконуючи рішення Національного управління цивільної авіації Італії (ENAC) від 29 грудня 2019 року про тимчасове зупинення дії нашої експлуатаційної ліцензії, ми не змогли продовжити виконання рейсів із 11 січня 2020 року. Відповідно ми просимо пасажирів не приїжджати в аеропорт", - повідомляється в релізі.

Ernest Airlines зазначає, що ліцензія може бути відновлена, якщо авіакомпанія виконає передбачені чинним законодавством вимоги, після чого ENAC матиме підстави відкликати своє рішення.

"Ми докладаємо всіх зусиль задля того, аби положення було відкликано, але нам потрібен час для надання всіх необхідних вимог згідно з Регламентом ЄС № 1008 від 2008 року, щоб підтвердити нашу фінансову стабільність для відновлення операційної діяльності... Ми розуміємо, що простого вибачення або відшкодування вартості квитка не може бути достатньо, щоб виправити всі викликані проблеми, але я можу запевнити вас, що всі співробітники Ernest Airlines роблять все можливе, щоб надати максимальну підтримку пасажирам, що постраждали від затримок або скасування рейсів у цей важкий момент", - стверджує Ernest Airlines.

Міжнародний аеропорт "Львів" на своїй сторінці в Facebook опублікував інформацію про скасування рейсу авіакомпанії (ERN237/238) за маршрутом Рим-Львів-Рим.

Раніше Ernest Airlines заявляла про припинення продажу квитків з 13 січня 2020 року через припинення дії ліцензії авіакомпанії.

Ernest Airlines - італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташована в Мілані. Основний операційний центр компанії розміщений в Тирані (Албанія). Авіакомпанія є лоукост-перевізником і обслуговує італійський і Албанський ринки.

В Україні авіакомпанія літала з Києва, Львова, Харкова та Одеси.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

Шанхай є лідером за кількістю кав'ярень у Китаї - понад 9,5 тис.

Нацбанк зняв обмеження щодо імпорту робіт і послуг та запровадив інші валютні послаблення

Державний оператор тилу посів 1 місце на Prozorro за рівнем конкурентності закупівель

Велика Британія виділила 16 млн фунтів на реалізацію в Україні 13 інноваційних проєктів в енергетиці - глава Міненерго

НБУ вимагає від Getin Holding продати Ідея Банк протягом півроку

Компанія DIM акредитувала споруджувані будинки в програмі "єОселя"

Оптові ціни на свинину перед Великоднем знизилися до 60 грн/кг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА