10:18 04.07.2018

"Ашан" у липні відкриє перший в Україні магазини біля дому "Мій Ашан"

2 хв читати
"Ашан" у липні відкриє перший в Україні магазини біля дому "Мій Ашан"

"Ашан Рітейл Україна", що входить до складу французької Auchan Holding, в липні 2018 року відкриє перші в Україні магазини формату "біля дому" ("proximity") під вивіскою "Мій Ашан", в яких також буде облаштовано пункти видачі онлайн-замовлень.

Як повідомила прес-служба рітейлера, нові об'єкти розмістяться в Києві на місці магазинів Topmart – на вул. Вільямса, 6А у Голосіївському районі та на просп. Правди, 102 у Подільському районі. Відкриття відбудуться 12 липня і 26 липня відповідно.

"Створюючи мультиформатне, відповідальне та інноваційне підприємство, "Ашан" продовжує експансію в Україні. Наразі компанія має 22 магазини формату "гіпермаркет" і "суперстор" і незабаром відкриє перші магазини біля дому під вивіскою "Мій Ашан", щоб стати ще ближчою до клієнтів і супроводжувати їх щодня", – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, магазини, які зараз оперують під вивіскою Topmart, потребують тимчасового припинення діяльності з метою оновлення. Так, магазин Topmart на вул. Вільямса, 6А закрили на ремоделінг 21 червня, другий закриється 5 липня.

Як зазначили у прес-службі, магазини "Мій Ашан" охоплюватимуть власну кулінарію, випічку, а також кафе.

"Крім більш широкого і різноманітного асортименту, у магазинах також з'явиться безкоштовний Wi-Fi і місця для підзарядки мобільних пристроїв. Ще однією особливістю магазинів "Мій Ашан" стане пункт видачі товарів – Click and Collect, що дасть змогу клієнтам замовляти онлайн весь непродовольчий асортимент, представлений у гіпермаркетах "Ашан", і отримувати покупки у своєму магазині біля дому", – зазначили в компанії.

Як повідомлялося, "Ашан Рітейл Україна" у квітні 2018 року відкрив перший магазин у форматі "superstore" ("супермаркет") "Ашан Зоряний" площею 3,5 тис. кв. м у торговому центрі "Дафі" (Дніпро).

Загалом "Ашан" у 2018 році планує відкрити кілька торгових точок у форматі "супермаркет" у Києві.

В останні роки компанія робить наголос на розвитку онлайн-комерції. Зокрема, запущено мобільний додаток "Мій Ашан" і веб-сайт, функціонал яких постійно розширюється.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА