19:37 12.02.2018

Американці витратять рекордні $ 20 млрд на подарунки до Дня всіх закоханих

2 хв читати
Американці витратять рекордні $ 20 млрд на подарунки до Дня всіх закоханих

Американські споживачі в цьому році збільшать витрати на подарунки, придбані до Дня святого Валентина, до рекорду, прогнозує аналітична компанія IBISWorld. Сукупні витрати зростуть на 1,7% у порівнянні з минулим роком і досягнуть $ 20,1 млрд. Як очікується, в середньому житель США купить у цьому році подарунки на суму $ 151,98.

Зростання пояснюється підвищенням рівня наявних доходів на душу населення, що дозволяє американців витратити на подарунки трохи більше, ніж в минулому році, відзначається в повідомленні IBISWorld.

Цього року частка тих, хто планує святкування Дня святого Валентина, підвищилася до 54,7% у порівнянні з торішнім рівнем в 53,9%, свідчать результати опитування Національної федерації роздрібної торгівлі (NRF).

Найбільш істотно зростуть витрати на ювелірні вироби і солодощі - відповідно на 5,4% і 3,1%. За даними NRF, саме цукерки і шоколад є найпоширенішим подарунком на День усіх закоханих, їх планують купити 55% респондентів.

Окрім того, користуються попитом романтичні поїздки, квитки на культурні заходи, відвідування косметичних салонів і т.д. - їх хотіли б отримати в подарунок 42,3%. Однак мають намір зробити такий сюрприз усього 23,7% американців, які святкують 14 лютого. Проте, витрати в даній категорії в 2018 році збільшаться на 3,1%, і на цей вид подарунків прийдеться більше чверті загальної суми святкових витрат.

У той же час в століття високих технологій знижується попит на традиційні листівки. У цьому році він впаде на 4% - до $ 710,2 млн.

За даними Hallmark, День святого Валентина є другим за величиною святом в році за обсягом куплених листівок з показником близько 144 млн.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА