13:35 18.12.2013

Іноземний інвестор може надати фінансову допомогу київському ФК "Арсенал"

2 хв читати

Футбольний клуб "Арсенал" (Київ), який було виключено з чемпіонату України з футболу сезону 2013-2014 рр.. і позбавлено фінансування, може отримати грошову допомогу від іноземного інвестора, повідомляє офіційний сайт клубу в середу.

"Знайшлися небайдужі до долі українського футболу люди, готові надати фінансову допомогу Нразі один іноземний інвестор виявив своє бажання розглянути можливість своєї фінансової участі у справі відродження "Арсеналу", - йдеться в повідомленні.

У клубі пояснили, що ініціативна група вболівальників разом з кількома ветеранами "Арсеналу" прийняли рішення і поставили мету - відродити клуб найближчим часом.

"Спільно з гравцями команди, яким також небайдужа доля клубу, вони (вболівальники - ІФ) розробили спільний план з відродження ФК "Арсенал" (Київ) Вже виконано величезний етап роботи: розроблено бізнес-план, бюджет, готуються документи на реєстрацію юрособи та влагоджуються формальності", - наголошується в повідомленні.

Клуб відкритий до співпраці, він розгляне пропозиції від спонсорів та інвесторів, готових вкласти матеріальні кошти у відродження команди "Арсеналу".

"Ініціативна група уболівальників і футболісти "Арсеналу" з оптимізмом дивляться в майбутнє і впевнені в одному -"Арсенал" має жити. Це не кінець історії, це - початок нової глави", - підсумовує прес-служба ФК.

Як повідомлялося, 25 жовтня "Арсенал" не з'явився на матч 14-го туру чемпіонату України проти "Таврії" через відсутність фінансування і йому було зараховано технічну поразку, а матч 15 -го туру із запорізьким "Металургом" Прем'єр-ліга перенесла на більш пізній термін. Повторна неявка команди на гру чемпіонату є підставою для зняття її зі змагань.

29 жовтня "Арсенал" не прибув на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви".

6 листопада бізнесмен Вадим Рабинович, який у 2007 році став президентом ФК "Арсенал", запропонував футболістам команди відмовитися від заробітної плати і висловив готовність профінансувати клуб до кінця чемпіонату України сезону 2013-2014 рр..

7 листопада КДК ФФУ виключив київський "Арсенал" з розіграшу Кубка України сезону 2013-2014 рр.. за неявку на матч 1/8 фіналу турніру з тернопільською "Нивою".

8 листопада українська Прем'єр-ліга повідомила, що футбольний клуб "Арсенал" (Київ) остаточно відмовився брати участь у чемпіонаті України з футболу сезону 2013-2014 рр. . 10 листопада не відбувся ще один матч чемпіонату за участю "Арсеналу" - проти "Дніпра".

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов виступив з пропозицією власникам клубів Прем'єр-ліги фінансово підтримати "Арсенал" і допомогти йому дограти чемпіонат. Цю пропозицію підтримали, і керівництву "Арсеналу" було надано час визначитися, чи готові вони прийняти таку допомогу.

21 листопада ФК "Арсенал" було виключено з чемпіонату України з футболу сезону 2013-2014 років згідно з рішенням контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА