15:25 26.03.2024

Кредитних лімітів на 43,2 млн грн: Sense Bank поділився результатами першого місяця кредитування за карткою Caméléon

2 хв читати

13-го лютого Sense Bank відновив кредитні ліміти за кредитно-дебетовою карткою Caméléon, що за даними фінустанови, є однією з найпопулярніших серед усіх карток, випущених банком.

Наразі понад 418 тисяч клієнтів Sense Bank мають картку Caméléon. З моменту відновлення функції кредитування було видано кредитних лімітів на суму 43,2 млн грн.

Крім того, у межах бонусної програми Cash’u Club власники Caméléon отримали понад 1,1 мільйона кешбеку.

За інформацією банку, найчастіше клієнти витрачають кошти на продукти — 50,8%. На другому місці кафе та ресторани — 13,4%, замикають трійку лідерів покупки на маркетплейсах — 6,2%.

Також популярними серед власників Caméléon є витрати у категоріях АЗС — 4,6%, транспорт — 4,4%, таксі — 4,3% та аптеки — 4,1%. На інші витрати припадає 12,2%.

Нагадаємо, картка Caméléon стала першою на українському ринку кредиткою, ставка за якою 0,01% річних у гривні застосовується не в межах визначеного "пільгового періоду", а завжди — на будь-які торгові операції. Власники картки Caméléon можуть користуватися кредитним лімітом до 30 000 грн.

Лояльні умови залишаються актуальними лише у разі сплати щомісячного мінімального платежу у розмірі 5% від фактичної суми заборгованості за кредитом, включно з нарахованими відсотками за ставкою 0,01% річних. Також картка має фіксовану щомісячну комісію у сумі 100 грн.

Крім того, клієнти Sense Bank беруть участь у програмі лояльності Cash’u Club (до 6% кешбеку у вибраних категоріях, яких щомісяця від 2 до 7).

Sense Bank — системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Фінустанова обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тисяч юридичних осіб та 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також в онлайн-банку Sense SuperApp. У банку працює близько 4 тисяч співробітників.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА