09:36 09.11.2023

Сучасні технології автоматизації ресторану

3 хв читати

Реклама

Як обрати POS систему для ресторану

Вибір системи автоматизації для закладу важливе рішення, яке потрібно приймати зваживши власні потреби та можливості. Варто спиратись на тип свого закладу і обирати систему, яка ідеально підійде саме для вас.

Важливо враховувати функціональність POS-системи, її мобільність, можливість інтеграції зі сторонніми сервісами, а також звертати увагу на доступність підтримки та відгуки користувачів обраної системи.

Перевагою при обранні системи для роботи буде можливість її протестувати. Варто дізнатись у компанії, яка її надає, чи передбачений безплатний тест системи автоматизації для закладу. 

Основні функції програми для обліку

З функцій, на які важливо звернути увагу при виборі програми слід виділити:

1. Фінансовий облік. Програма має містити в собі детальний облік доходів та витрат, мати можливість вносити транзакції, складати та переглядати звіти за різні періоди часу. Фінансовий облік повинен давати власнику повну інформацію про рух коштів у закладі.

2. Складський облік. Система автоматизації в тому числі повинна надавати інструменти для повноцінної роботи зі складом. Це й додавання постачань, проведення інвентаризації, перегляд залишків на складі на поточну мить або на обраний період. Якісна робота зі складом дасть вам можливість як запланувати майбутні постачання, так і уникнути пересорту та запобігти крадіжкам зі складу.

3. Статистика. Беззаперечно робота зі статистичними даними продажів один із найважливіших аспектів у POS-системі. Повна та точна статистика продажів допоможе відстежувати інформацію про клієнтів та їх покупки, надає докладну інформацію про обсяги продажів, доходи, кількість проданих позицій та генерує різноманітні звіти та графіки для аналізу динаміки продажів та успішності продуктів.

Сучасні технології в програмах обліку

Сучасна система автоматизації була б неповною без додаткових модулів, які надважливі для сучасних користувачів. Серед них:

  • Інтеграція з ПРРО. Система автоматизації може інтегруватись із програмним реєстратором розрахункових операцій, що дозволяє не втрачати кошти на додаткове обладнання, а фіскалізувати чеки хмарно та передавати дані до податкової миттєво. Це дозволяє системі бути повністю мобільною, адже фіскалізувати продажі офіціанти зможуть з планшетів або просто з власних мобільних телефонів.
  • Автоматизація доставлень. Майже кожен заклад надає можливість гостям робити замовлення на доставлення. Ви можете інтегрувати власний сайт з системою автоматизації або створити сайт одразу в ній. Програма автоматично наповнить сайт позиціями з меню, а у кур‘єрів буде власний застосунок для прийняття та доставлення замовлень.
  • QR-меню. Вже відоме багатьом користувачам онлайн-меню, яке можна відкрити просто зісканувавши QR-код зі столика. Це зручне рішення як для гостей, адже воно допоможе швидко оформити замовлення та навіть сплатити його, так і для власників, оскільки не знадобиться витрачати кошти на друк паперового меню.

Переваги програми Poster

Програма автоматизації для ресторанів Poster надзвичайно гнучка за своїми функціями та допоможе користувачу просто та без зайвих витрат коштів та часу стежити за власним бізнесом та примножувати заробіток. Компанія надає різноманітні тарифні плани, серед яких ви точно оберете той, який найкраще підійде саме вам.

Ви зможете безплатно протестувати застосунок протягом 15 днів, а з цілодобовою підтримкою вдасться швидко вирішити всі запитання. Детальніше перевірте інформацію про програму за посиланням.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА