16:19 14.07.2023

Військові Донеччини отримали системи очищення води та інше устаткування від Благодійного Фонду Едуарда Мкртчана

2 хв читати
Військові Донеччини отримали системи очищення води та інше устаткування від Благодійного Фонду Едуарда Мкртчана

Військові Донеччини отримали 6 портативних установок очищення води С-300, 6 мобільних установок очищення води С-1500, змонтованих на 6 автомобільних причепах, 12 супутникових модемів Starlink, 12 портативних зарядних станцій EcoFlow DELTA Max 2000, 12 інверторних електрогенераторів потужністю 3,3 та 5,5 кВт, які живитимуть системи очищення.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомили у Благодійному Фонді Едуарда Мкртчана, який придбав і передав устаткування.

Для потреб Донецької ОВА Фондом також передано портативну установку очищення води С-300, мобільну установку очищення води С-1500, змонтовану на автомобільний причіп, 15 електрогенераторів на 3,3 кВт, 5,5 кВт, 8 кВт і 9,5 кВт, 2 супутникових модема Starlink, 2 портативні зарядні станції.

"Нестача питної води у прифронтових регіонах надзвичайно відчутна. Ворог вдається до терактів, нищить дамби та позбавляє людей водопостачання. Аби допомогти нашим військовим ми закупили автономні системи для очищення води. Через дії російських окупантів страждає і цивільне населення. До нас звернулось представництво Донецької обласної військової адміністрації щодо сприяння у закупівлі систем очищення води. Ми із задоволенням підтримали цей проєкт в рамках нашої співпраці", - повідомив Едуард Мкртчан, який наразі бере участь в бойових діях на Донеччині.

Благодійний Фонд Едуарда Мкртчана працює на Донеччині близько двох років. Організація надає допомогу цивільним та військовим. У квітні 2023 року за кошти Фонду для бійців придбали та передали 20 пікапів, з яких 14 обладнали станинами для кулеметів. Протягом цього та минулого року благодійники надали гуманітарну допомогу десяткам тисячам цивільних мешканців Донецької області.

Люди отримали продуктові набори, металеві пічки, генератори, будівельні матеріали для відновлення інфраструктури. Для ремонту медзакладів Фонд передає необхідні матеріали. Медзаклади Краматорська отримали сучасну машину швидкої допомоги, 5 кисневих концентраторів, 32 одиниці сучасних багатофункціональних медичних ліжок з електроприводом та 18 піддонів гуманітарної допомоги із медичними товарами.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА