15:45 30.11.2021

Зварювальники Ferrexpo стали бронзовими призерами на XV відкритому конкурсі “Золотий кубок Бенардоса 2021”

3 хв читати

Команда зварювальників Полтавського та Єристівського ГЗК, що входять до Групи Ferrexpo, гідно представили компанію на всеукраїнському рівні та показали справжню майстерність у дуговому зварюванні. Конкурс проходив у м. Києві серед 25 учасників із різних областей України.

Традиційно в ході конкурсу експертне журі перевіряє як теоретичні, так і практичні знання. Оцінювання навичок спеціалістів проводилося за декількома параметрами, перш за все, це техніка безпеки виконання робіт, час виконання та якість за результатами візуального та радіографічного контролю.

Команда Ferrexpo на чолі з тренером доклала чимало зусиль для підготовки до конкурсу, свою майстерність та вміння вони відпрацьовували в умовах діючої майстерні в Центрі технічної експертизи Полтавського ГЗК. Усі учасники -  переможці конкурсу “Кращий за професією”, який щорічно проходить на підприємствах групи Ferrexpo, отримали можливість позмагатися з представниками інших підприємств.

У номінації ручне дугове зварювання покритим електродом (метод 111) 3-тє місце зайняв Анатолій Алексенко, майстер з виробничого навчання Центру технічної експертизи Полтавського ГЗК. Микола Котелевський, зварювальник ливарно-механічного цеху Полтавського ГЗК, також зайняв 3-тє місце у номінації дугове зварювання металевим (плавким) електродом в активних газах (метод 135).

За результатами візуального огляду виконаних завдань роботи зварювальників компанії Ferrexpo  увійшли до ТОП-5 найкращих робіт конкурсу зварювальників України.  І це дуже гарний результат, зважаючи на кількість учасників.

Анатолій Алексенко, тренер команди, майстер з виробничого навчання Центру технічної експертизи Полтавського ГЗК: «Я відчував подвійну відповідальність як учасник, і як тренер команди компанії Ferrexpo. Дуже важливо відвідувати такі заходи, щоб показати свою майстерність та обмінятися досвідом з іншими підприємствами. Звичайно ми хвилювались, але я дуже вдячний своїй команді за високий професіоналізм та згуртованість».

Довідка про подію:

Конкурс «Золотий кубок Бенардоса» проводиться Товариством зварювальників України серед дипломованих фахівців зварювального виробництва віком старших 18 років.

М.М. Бенардос вважається родоначальником електричного дугового зварювання, народився в 1842 р. у Миколаївській обл., Україна.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 р. Компанія виробила 11,2 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА