18:37 11.11.2021

ADONIS реалізував соціальний проект із встановлення ветеранам сучасних холтер-моніторів

1 хв читати

У лікувально-діагностичному відділенні ADONIS на вул. Раїси Окіпної, 8Б пройшов другий етап соціального проекту. Ветеранам АТО були встановлені сучасні холтер-монітори MAWI Biosensor Patch. Це компактні пристрої для безперервної реєстрації серцевого ритму. Протягом 72-120 годин, монітор фіксує дані та автоматично відзначає будь-які зміни та пікові значення. Отримані результати розшифровують досвідчені кардіологи ADONIS, розписуючи кожному пацієнту розгорнуті рекомендації.(запис пацієнта обробляється за допомогою унікального алгоритму ШІ і валідується лікарем-кардіологом. Після цього досвідчені кардіологи ADONIS розписують для кожного пацієнта розгорнуті рекомендації)

Компактні холтери не впливають на якість життя. Ергономічний корпус з водостійкого пластику не видно під одягом, він не обмежує рухів і дає можливість приймати душ.

Крім того, кожен монітор призначений для одноразового використання, що особливо важливо у період пандемії. Дізнатись детальніше про діагностику здоров'я серця можна тут.

МГК ADONIS активно бере участь у соціальних проектах, супроводжує спортивні заходи та масові івенти. Прочитайте більше про наші події тут.

Adonis – мережа приватних медичних центрів повного циклу для дорослих та дітей.

Приватна клініка Adonis була заснована понад 20 років тому. До мережі входять 11 філій у Києві та області, у тому числі два власні пологові будинки та лабораторія стовбурових клітин. У філіях клініки лікарі ведуть прийом за 66 медичними напрямками.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА