14:26 30.06.2016

Brexit був холодним душем для політиків евроспекулянтов — "Наш Край"

2 хв читати
Brexit був холодним душем для політиків евроспекулянтов — "Наш Край"

Brexit підтвердив, що Україні слід зосередитися не на вступі до ЄС як на самоцілі, а на впровадженні високих соціальних стандартів життя та розвитку вітчизняної економіки до рівня провідних країн Євросоюзу, вважає народний депутат, співголова партії "Наш край" Антон Кіссе.

Як повідомляє в середу прес-служба "Нашого краю", парламентарій висловив думку, що українські політики почали євроінтеграцію не з того кінця. "Brexit підтвердив, що Україні слід зосередитися не на вступі до ЄС як на самоцілі, а на впровадженні високих соціальних стандартів життя та розвитку вітчизняної економіки до рівня провідних країн Євросоюзу", — зазначив він.

На думку А. Кіссе, не можна заганяти за хмари комунальні тарифи та ціни на газ, скорочувати витрати на соціальну сферу, а під виглядом децентралізації перекладати всю фінансову відповідальність на місцеві бюджети. "Спочатку європейські зарплати, соціальне і пенсійне забезпечення, а вже потім європейські ціни на газ і електрику", — заявив він.

Загалом, повідомив співголова партії "Наш край", вітчизняним політикам слід припинити ухвалювати антисоціальні закони, прикриваючись вимогами МВФ і ЄС, а почати, нарешті, піклуватися про людей.

"Говорячи про зовнішньополітичний вектор, держава передусім має дбати про національні інтереси, а не гнатися за примарою кращого життя, нехтуючи інтересами власного народу", - наголосив він.

На думку А. Кіссе, Україні для реалізації своїх євроінтеграційних прагнень слід передусім зосередитися на вирішенні внутрішніх проблем країни. "Підвищення соціальних стандартів, високі заробітні плати і реальна боротьба з корупцією наближають нашу країну до ЄС набагато швидше, ніж необдумане виконання вказівок міжнародних інститутів", - підсумував він.

Резюмуючи, А. Кіссе зазначив, що результат референдуму про вихід Великобританії з ЄС є холодним душем для тих українських політиків, які спекулювали на темі вступу в Європу як на панацею від усіх хвороб.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА