14:47 11.09.2015

Кандидатом у мери Харкова від "Блоку Порошенка" буде депутат облради Давтян

1 хв читати
Кандидатом у мери Харкова від "Блоку Порошенка" буде депутат облради Давтян

Кандидатом на посаду міського голови Харкова від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" буде депутат облради, бізнесмен, голова міської організації партії Олександр Давтян.

Як повідомляє прес-служба Харківської територіальної організації "Блоку Порошенка", таке рішення було ухвалено в результаті обговорення на зборах активу міської організації "Солідарності". "Кандидатура Олександра Давтяна буде висунута відповідно до закону у встановлені терміни", - зазначають у прес-службі.

Як повідомлялося, 17 серпня голова Харківської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Ігор Райнін заявив про готовність парторганізації підтримати на виборах міського голови Харкова єдиного кандидата від демократичних сил.

Того ж дня Харківська обласна організація "Народного фронту" заявила про підтримку ідеї необхідності висунення єдиного кандидата на посаду міського голови від всіх демократичних сил.

18 серпня народний депутат, голова міської організації "Самопоміч" Ярослав Маркевич заявив, що "Самопоміч" не отримувала від інших демократичних сил пропозицій обговорити кандидатуру єдиного кандидата на посаду міського голови Харкова.

Пізніше в Харкові відбулися два громадських форуми, на яких активісти намагалися обрати єдиного кандидата від демократичних сил на посаду міського голови, але безрезультатно.

8 вересня на з'їзді партії "Об'єднання "Самопоміч" як кандидат на посаду міського голови Харкова був запропонований голова Харківського громадського об'єднання "Самопоміч" Тарас Ситенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА