15:43 16.12.2014

"Український Рітейл" заперечує постачання товарів до мережі "Брусничка" під виглядом гуманітарної допомоги

2 хв читати
"Український Рітейл" заперечує постачання товарів до мережі "Брусничка" під виглядом гуманітарної допомоги

ТОВ "Український Рітейл", що входить до групи СКМ (обидва - Донецьк) і розвиває в Україні мережу фрешмаркетів "Брусничка", заперечує, що затриманий батальйоном "Дніпро-1" вантаж гуманітарного штабу Ріната Ахметова призначався для продажу в торгових точках мережі "Брусничка".

"Компанія "Український Р і тейл" спростовує заяви про те, що вантаж, затриманий біля селища Богатир (Донецька обл.) представниками батальйону "Дніпро-1", призначений для продажу в торгових точках мережі "Брусни чка". Те, що деякі найменування товарів, що представлені в гуманітарному вантажі, збігаються з найменуваннями товарів, присутніх в асортименті магазинів компанії, цілком природно, оскільки продукція для формування гуманітарних рейсів закуповується у постачальників, з якими співпрацює мережа", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в "Українському Рітейлі".

У компанії додали, "на блокпості біля селища Богатир представники батальйону "Дніпро-1" розкрили всі фури гуманітарного рейсу, які везли гуманітарну допомогу для мирних жителів Донбасу. Відкриття супроводжувалося фото і відеозйомкою, зокрема всередині фур. Зауважень до вантажу на момент огляду у представників батальйону "Дніпро-1" не виникло. Фото та відеоматеріали, які підтверджують наявність у складі вантажу продукції, не зазначені у супровідних документах, не надано".

Крім того, в компанії зазначають, що вантаж, затриманий представниками батальйону "Дніпро-1" біля селища Богатир це вже 12-й рейс, спрямований на Донбас гуманітарним штабом Ріната Ахметова.

"Усі без винятку продукти і товари призначені лише для мирних жителів", - додали в компанії.

Відповідно до звітів Гуманітарного штабу, волонтери роздали вже близько 1,4 млн пакетів із гуманітарною допомогою жителям Донбасу в містах Донецьк, Макіївка, Моспіне, Горлівка, Торез, Ясинувата, Харцизьк, Єнакієве, Свердловська тощо.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що у затриманому гуманітарному конвої Фонду Ріната Ахметова був асортимент супермаркетів "Брусничка". За наданими документами товари відвантажувалася на базах супермаркетів "Брусничка", розвантажувалися на базах ФК "Шахтар", під контролем батальйону бойовиків "Схід".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА