14:13 22.10.2013

Єфремов: ВР може розглянути законопроекти про лікування Тимошенко, прокуратуру та судоустрій у четвер, якщо опозиція буде готова голосувати

1 хв читати

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов допускає, що в четвер Верховна Рада розгляне законопроект про лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном, про прокуратуру та судоустрій за умови, якщо опозиція буде готова за них голосувати.

"Це можливо лише за умови, що за ці законопроекти голосуватимуть консолідовано представники опозиції", - сказав О.Єфремов на брифінгу в Києві у вівторок.

За його словами, якщо члени фракції Партії регіонів бачитимуть, що це питання не хочуть вирішувати представники опозиції, то "у нас голосів своїх немає, тому що, ви знаєте, комуністи за ці питання не голосують".

О.Єфремов також повідомив, що законопроект народного депутата Сергія Міщенка (позафракційний) про лікування ув'язнених може бути взято як базовий для розгляду та руху вперед.

Він пояснив той факт, що народний депутат Микола Рудьковський забрав свій законопроект, в якому пропонується механізм лікування засуджених, тим, що було порушено норми регламенту.

"Чому забрав, я розумію так: є регламент. У цьому регламенті було зареєстровано законопроект Міщенка, і якщо секретаріат Верховної Ради подивився на те, що зареєстровано з аналогічною назвою такий самий законопроект по суті, то вони не мали права цього робити (реєструвати - ІФ). Очевидно, вони пояснили колезі, що цього не можна робити, і він відкликав свій законопроект", - сказав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА