12:29 27.06.2024

На "червоній" лінії Київського метро організували човниковий рух на ділянці, закритій через потрапляння пасажира під поїзд

1 хв читати
На "червоній" лінії Київського метро організували човниковий рух на ділянці, закритій через потрапляння пасажира під поїзд
Фото: ДСНС Київщини

На Святошино-Броварській (М1, "червоній") лінії Київського метрополітену організовано човниковий рух від станції "Шулявська" до станції "Театральна", водночас через станцію "Університет" поїзди прямують без зупинки.

Як повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на дані комунального підприємства "Київський метрополітен", пересадковий вузол "Театральна" - "Золоті ворота" відновив свою роботу.

Як повідомляє телеграм-канал Державної служби України з надзвичайних ситуацій, інформація про потрапляння людини на колію під потяг, що прибуває, на станції метро "Університет" надійшла о 10:56. "Виявилося, що на станції метро на колії під першим вагоном поїзда перебував чоловік із затиснутими ногами. Рятувальники здійснюють деблокування потерпілого", - йдеться в повідомленні.

Рух поїздів на лінії було організовано від станції "Академмістечко" до станції "Шулявська" і від станції "Хрещатик" до станції "Лісова", а чотири станції між "Шулявською" і "Хрещатиком" та пересадковий вузол "Театральна" - "Золоті ворота" було закрито на вхід.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за день 14 разів обстріляли 7 громад Сумської області

На фронті за добу відбулося 117 бойових зіткнень, найбільш загострена ситуація на Покровському напрямку

Кількість постраждалих у Вільнянську зросла до 31 особи, пошуково-рятувальні роботи завершено

Ворог здійснив 2 ракетні та 40 авіаударів по Україні

Сили оборони вдарили по пункту управління та 3 районам зосередження сил ворога

Внаслідок атаки ворожого БпЛА в Одрадокам'янці померла людина

Кількість постраждалих у Вільнянську зросла до 23 людей - ДСНС

Кількість постраждалих у Вільнянську в результаті обстрілу зросла до 20 осіб

На вовчанському напрямку спостерігаються численні випадки відмов російських штурмовиків від виконання завдань - ОСУВ "Хортиця"

Глави МЗС України та Вірменії провели переговори на полях Дубровницького форуму в Хорватії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА