14:47 17.04.2024

Єрмак і Сирський зустрілися з представниками проєкту "Партнери оборони"

2 хв читати
Єрмак і Сирський зустрілися з представниками проєкту "Партнери оборони"

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак разом із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським і начальником Генерального штабу Збройних сил Анатолієм Баргилевичем зустрілися з представниками проєкту "Партнери оборони" та обговорили з ними посилення підтримки українських захисників, повідомила в середу пресслужба Офісу президента.

"Партнери оборони" - проєкт, у якому держава залучає представників органів державної влади та бізнесу для об'єднання зусиль на допомогу бійцям. Його ідея полягає в тому, щоб за кожним підрозділом Сил оборони були закріплені окремі представники державної влади та бізнесу, які допомагатимуть задовольняти всі нагальні потреби.

"Я хочу подякувати кожному, хто долучився до ідеї президента Володимира Зеленського та вже допомагає. Звісно, на цьому шляху завжди флагманом є держава. Це її прямий функціонал – забезпечувати оборону своєї території. Але де бюрократична машина не встигає за гнучкістю спритного, талановитого бізнесмена та вправного менеджера від держави, саме ви стали її помічником. Ви всі сприйняли це як особисту справу. Вам усім уже вдалося зробити надзвичайно багато. Це ваш історичний внесок у нашу перемогу", - наголосив Єрмак.

Нині учасники ініціативи "Партнери оборони", які перебувають на постійному зв'язку з командирами бригад, допомагають забезпечувати їх термінові потреби (боєприпаси, дрони, комп'ютерна техніка, засоби зв'язку, реабілітація військових).

Роль цього проєкту в зміцненні обороноздатності України на тлі зростання масштабів російської агресії відзначив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "В умовах, коли ворог планує розширити агресію, збільшити кількість військ, нам ця допомога потрібна. Ми будемо дуже раді, якщо ви й надалі допомагатимете нашим бригадам – і тим, які формуються, і тим, які вже виконують завдання", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА