08:35 28.06.2022

За добу харківські поліцейські задокументували понад 50 фактів руйнувань у результаті ворожих обстрілів

1 хв читати
За добу харківські поліцейські задокументували понад 50 фактів руйнувань у результаті ворожих обстрілів

Минулої доби ракетних та артилерійських атак з боку російських окупаційних військ зазнали 5 районів Харкова, а також Барвінкове, Золочів, Андріївка, Гусарівка та смт Печеніги, повідомив начальник ГУ Нацполіції в області Володимир Тимошко.

"У результаті обстрілів пошкоджено приватні житлові будинки, навчальний заклад, будівлю автосалону, гаражний кооператив, автомобілі. Співробітники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали понад 50 фактів пошкодження будинків та інших споруд у результаті обстрілів та пожеж", - написав Тимошко на своїй сторінці у фейсбуці.

На блокпостах правоохоронці разом із військовими перевірили понад 1900 транспортних засобів для виявлення правопорушень та недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів. На блокпосту в Лозівському районі вони зупинили автомобіль марки Citroen ZX Avantage, який знаходиться в розшуку по Індустріальному відділу державної виконавчої служби у Харкові. Транспортний засіб доставлено на штрафмайданчик. Крім того, під час перевірки посвідчення 43-річного водія автомобіля Fiat Fiorino поліцейські встановили, що документ має ознаки підробки. За цим фактом порушено кримінальне провадження.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлено понад 30 осіб для перевірки їхньої можливої причетності до співпраці з російськими окупантами.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА