21:21 07.04.2022

ООН необхідно ізолювати Росію

1 хв читати
ООН необхідно ізолювати Росію

Президент України Володимир Зеленський вважає, що на тлі російського вторгнення в Україну та скоєних воєнних злочинів Організації Об'єднаних Націй необхідно запровадити стосовно Росії міжнародну ізоляцію.

"ООН може зробити багато. Тому що слово "занепокоєння" – цього мало, щоб зупиняти війну. Якщо ми говоримо про ізоляцію РФ у тих чи інших міжнародних організаціях, то має бути ізоляція, а не постійні зустрічі з ними (росіянами – ІФ), рукостискання, сидіння за одним столом, розмови про те, що треба якось вирішувати питання, що ми знову занепокоєні… Тому ми й говоримо: вам (ООН – ІФ) треба зробити міжнародну ізоляцію", - заявив Зеленський в інтерв'ю індійському телебаченню Republic Media Network відповідаючи на запитання, що ООН може зробити для України.

Він додав, що Україна вже чула слово "занепокоєння" протягом 8 років, доки точилася війна на Донбасі. "І, на жаль, слово "занепокоєння" не пережила велика кількість наших людей", - сказав президент.

"Тому зараз потрібно дипломатично відрізати РФ. Якщо ви не знаєте, як це зробити, то давайте розробляти формат і конкретні потужні кроки, щоб поставити Росію на місце. Не треба говорити зі стурбованістю, з ними треба говорити вже ультиматумами. Їхньою ж зброєю. Тому що вони говорять з нами та всім світом лише ультиматумами", - підсумував Зеленський.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА