15:02 02.03.2022

Україна забезпечена теле- та радіомовленням

1 хв читати

Українське національне теле- та радіомовлення здійснюється через супутникові платформи, на яких знято кодування, через ефірне мовлення, кабельні мережі та інтернет.

"Керівництво державного оператора, Концерну РРТ, що входить до сфери управління адміністрації Держспецзв'язку, повідомило, що оператор був готовий до терористичних актів і заздалегідь забезпечив доставку сигналу до регіональних мереж через європейські супутникові станції, які поза доступом ракет російських агресорів", - повідомляється в Телеграм-каналі Держспецзв'язку.

Наразі населення має повноцінний доступ до програм українського телебачення та радіо.

Мовлення ведеться через супутникові платформи, на яких знято кодування, через ефірне мовлення, кабельні мережі та інтернет.

Як повідомлялося, у Києві внаслідок ракетного обстрілу телецентру на Дорогожичах пошкоджено телевізійну вежу та приміщення апаратних.

Російський агресор у телевежу в Києві не влучив, снаряди потрапили в будівлю, де розміщувалася апаратна та меморіальний комплекс "Бабин Яр".

Унаслідок обстрілу Київської телевізійної вежі в Шевченківському районі загинули п'ять мирних жителів і стільки ж постраждали.

Джерело: https://t.me/verkhovnaradaukrainy/7189

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА