16:55 24.11.2021

У Миколаєві припинили діяльність мережі підпільних АЗС

1 хв читати
У Миколаєві припинили діяльність мережі підпільних АЗС

Миколаївські правоохоронці припинили діяльність мережі підпільних автозаправних станцій, які працювали з грубими порушеннями чинного законодавства, більшість навіть не мали дозвільних документів, повідомляє прес-служба поліції Миколаївщини у середу.

"Оперативники управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області та слідчі обласної поліції викрили злочинну схему придбання та продажу низькоякісних нафтопродуктів без сертифікатів відповідності, паспортів якості і декларацій відповідності", - йдеться у повідомленні.

У ньому уточнюється, що представники АЗС закуповували несертифіковане пальне виключно за готівку.

"Надалі реалізовували нафтопродукти через заправні станції, більшість з яких функціонували без дозвільних документів. Інші – з грубими порушеннями норм чинного законодавства. А саме: порушення правил пожежної безпеки на АЗС та порушення законодавства про працю", - наголошують у поліції.

Там уточнюють, що протягом 22-23 листопада правоохоронці спільно з представниками Держпраці та Держслужби з надзвичайних ситуацій здійснювали санкціоновані обшуки за місцями розташування заправних станцій.

"Вилучили пального на суму майже 2 млн грн, спецобладнання, чорнові записи, господарську документацію та кошти. Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно", - зазначають у поліції.

Правоохоронці додають, що досудове розслідування, розпочате за ст. 364-1 (зловживання повноваженнями посадовцем юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України триває. Відбуваються слідчі дії щодо встановлення всіх залучених до схеми та притягнення їх до відповідальності.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

Генштаб ЗС України: За добу відбулося 87 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 22 атаки ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА