08:45 27.06.2021

У Харкові іноземця побили і пограбували співвітчизники

1 хв читати
У Харкові іноземця побили і пограбували співвітчизники

У Московському районі Харкова група з трьох осіб побила і пограбувала 23-річного громадянина Марокко, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Харківській області.

"26 червня в Харківське райуправління поліції №2 надійшло повідомлення зі служби "102" про те, що приблизно о 03:20 на вулиці Гвардійців-Широнінців невідомі напали на чоловіка і заволоділи його майном. Потерпілим виявився 23-річний громадянин Марокко. Він розповів, що прибув на автомобілі товариша до місця свого проживання. Коли він вийшов з легковика, до нього підійшли троє чоловіків, які проїжджали повз на іншій машині. Зловмисники відразу почали наносити заявнику удари руками по голові і вимагати у нього сумку", - зазначається в повідомленні.

У результаті, нападники відібрали у потерпілого сумку, в якій було 15 тис. грн, мобільний телефон, навушники, ключі та документи.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події і вилучила речові докази. Медики надали потерпілому допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

Наразі одного з нападників, 26-річного громадянина Марокко, затримано.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Поліцейськими вживаються заходи, спрямовані на встановлення і притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА