15:25 19.03.2021

Правоохоронці проводять обшуки в рамках розслідування справ щодо земельних афер фірм, пов'язаних із родичами Медведчука і Козака

1 хв читати
Правоохоронці проводять обшуки в рамках розслідування справ щодо земельних афер фірм, пов'язаних із родичами Медведчука і Козака

У рамках розслідування кримінальних проваджень про незаконне заволодіння й отримання в оренду ділянок землі правоохоронні органи проводять слідчі дії на території Закарпатської та Львівської областей.

Обшуки відбуваються в структурах місцевих органах влади та на підприємствах, пов'язаних із родичами народних депутатів від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука і Тараса Козака, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Офісі генерального прокурора.

В Офісі генпрокурора розповіли, що розслідується справа про незаконне виведення з держвласності земельної ділянки фірмою "Спорт-тур", що належить інвестиційній компанії, кінцевим бенефіціаром якої є дружина Медведчука Оксана Марченко.

"Проведено близько десяти обшуків в органах влади Закарпатської області й на території спортивно-оздоровчого комплексу", - сказали у відомстві.

Також, як поінформували в Офісі генпрокурора, розслідується справа про незаконне отримання в оренду земельної ділянки у Львівській області фірмою "Керамбуд", яку пов'язують із родичами народних депутатів. На цьому підприємстві також відбувалися слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА