22:03 06.02.2021

"Миротворець" вніс до своїх списків цивільну дружину нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака

2 хв читати
"Миротворець" вніс до своїх списків цивільну дружину нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака

Сайт центру "Миротворець" вніс у свої списки цивільну дружину депутата від ОПЗЖ Тараса Козака Наталію Лавренюк за "пособництво і фінансування російських окупантів", порушення законодавства України про громадянство шляхом отримання другого громадянства.

Як повідомляє сайт центру, Лавренюк постійно супроводжує народного депутата у зарубіжних відрядженнях щонайменше з 2005 року і є співмешканкою "власника мережі антиукраїнських ЗМІ Тараса Козака".

"Вони разом подорожували в Росію і Європу літаками, автобусами і машинами. Спільних перельотів протягом 10 років налічується понад 100. Пункти призначення - Париж, Ніцца, Флоренція, Рим, Лондон, Цюріх, різні курортні острови", - йдеться в повідомленні на сайті "Миротворець", із посиланням на журналістів програми "Схеми: корупція в деталях".

Зокрема, у вересні 2018 року Лавренюк прилітала до Києва в компанії Козака і бізнесмена Нісана Моїсеєва. Літаком, який здійснював рейс, користується Козак. Крім того, Лавренюк є матір'ю дитини Козака, що підтвердив він сам. За інформацією "Схем", Лавренюк у березні 2015 року отримала паспорт громадянки Російської Федерації.

Лавренюк є бенефіціарним власником ТОВ "НЗНП Трейд" (ТОВ "НЗНП Трейд", яке здійснює Геологічне вивчення, розвідку і видобуток нафти на території Ханти-Мансійського автономного округу - Югри).

Зазначається, що в березні 2020 року Лавренюк стала власницею квартири площею 657 квадратних метрів в одному з найдорожчих житлових комплексів Москви - Knightsbridge Privat Park (Москва, вулиця Єфремова, 19).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА