07:54 06.10.2020

Російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню

За минулу добу російські найманці на Донбасі двічі відкривали вогонь по українських позиціях, українські військові не постраждали, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 5 жовтня, в районах відповідальності українських бригад зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбуці у вівторок.

Зокрема, поблизу Новолуганського противник відкривав вогонь з підствольного гранатомета, а неподалік Авдіївки застосував ручний протитанковий гранатомет.

Також в районі проведення операції належним виконують завдання інші складові сил оборони. Так, військовослужбовці Збройних сил спільно з пожежними ДСНС ліквідували пожежі поблизу н.п. Кряківки, Трьохізбенки, Айдара, Шумів. Від ЗСУ до гасіння осередків загорянь залучалися понад 300 військовослужбовців і майже 20 одиниць спецтехніки.

"З початку поточної доби, 6 жовтня, на всіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА