19:44 19.06.2020

Аеропорт "Харків" відновив обслуговування міжнародних рейсів

2 хв читати
Аеропорт "Харків" відновив обслуговування міжнародних рейсів

Міжнародний аеропорт "Харків" о 00:15 19 червня прийняв перший міжнародний рейс після карантинної перерви з Мінська авіакомпанії Belavia, назад літак вирушив о 5:35.

Як повідомила прес-служба аеропорту у п'ятницю, Belavia відновила регулярне авіасполучення Харків-Мінськ, і тепер перельоти за цим напрямком виконуватимуться двічі на тиждень - щопонеділка та щоп'ятниці. З 4 липня додадуться суботні вильоти. Вартість квитків становить від 2,3 тис. грн в одну сторону без урахування багажу.

Аеропорт зазначає, що прилітаючи до Харкова цим рейсом пасажири мають пройти температурний скринінг і самоізолюватись на 14 днів за допомогою програми "Дій вдома", оскільки Білорусь належить до країн "червоної зони". Іноземним громадянам, крім цього, необхідно пред'явити медичну страховку, яка покриває лікування COVID-19 і обсервацію, або придбати її в аеропорту після приземлення.

Крім того, о 21:50 у п'ятницю аеропорт також прийме рейс Будапешт-Харків від авіакомпанії Wizz Air. Назад до Угорщини літак вилетить о 22:20. З цього дня рейси до Будапешта виконуватимуться щопонеділка та щоп'ятниці. Вартість квитків стартує від 579 грн.

Аеропорт також звертає увагу, що станом на 19 червня в Угорщині діє заборона на в'їзд деяких категорій громадян. Тому перед подорожжю просить ознайомитися з правилами в'їзду в країну. Прилітаючи до Угорщини пасажири також мають дотримуватися 14-денного карантину.

Іноземним пасажирам, які летять до Харкова, необхідно пред'явити медичну страховку, що покриває лікування COVID-19 і обсервацію. Карантин у цьому випадку необхідний лише для громадян країн "червоної зони".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Україна ніколи не говорила, що Китай наш ворог - Китай міг би нам допомогти

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 70 - Генштаб ЗСУ

Зеленський: Щойно Бразилія і Китай приєднаються до тих принципів, які сьогодні нас усіх об'єднали, ми будемо раді чути їхні думки

Одним меседжем Путін помножив на нуль усе, що він до цього говорив про реальне бажання закінчити війну, - Зеленський

Президент Єврокомісії: коли РФ скаже, що готова до миру, спираючись на статут ООН, тоді настане час включити її в мирний процес

Ми передамо наступним поколінням ефективний механізм імплементації статуту ООН - Зеленський

Прем'єр Канади: Україна - це одна з передових ліній битви в усьому світі, ми всі маємо бути єдині

Україна розпочала переговори з низкою країн, які висловили зацікавленість у проведенні другого саміту миру - Зеленський

Зеленський: ми узгодили роботу після Саміту миру на технічному рівні - на рівні радників і міністрів держав у форматі спеціальних зустрічей

ОАЕ продовжують підтримувати зв'язок з усіма сторонами війни в Україні та наголошують на необхідності участі РФ у таких зусиллях, як Саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА