16:26 26.09.2019

Правоохоронці припинили незаконне втручання в діяльність Держреєстру нерухомого майна України, затримали двох підозрюваних

1 хв читати

Співробітники правоохоронних органів України припинили втручання в роботу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та затримали двох підозрюваних, ще двох оголошено в розшук, повідомляє Генеральна прокуратура України.

"Співробітники правоохоронних органів 24 вересня 2019 року затримали двох учасників групи і ще двох оголошено в розшук. Слідство вважає, що учасники організації з 2015 року незаконно зняли заборону на відчуження з понад тисячі об’єктів нерухомого майна", - йдеться в повідомленні Генпрокуратури, розміщеному в четвер на сайті відомства.

За інформацією прокуратури, втручання в базу даних реєстру розпочиналося з розсилки на електронні адреси нотаріусів листів, які містили вкладений файл зі шкідливим програмним забезпеченням, за допомогою якого учасники групи отримували доступ до електронного цифрового ключа користувача і пароль. Використовуючи ці дані, підозрювані здійснювали нелегальний доступ до державного реєстру нерухомого майна з метою внесення несанкціонованих змін.

Затриманим інкримінується скоєння злочинів, передбачених ст. 255 (створення злочинної організації), ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, автоматизованих систем), ст. 361-1 (створення шкідливих програм) і ст. 209 (легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом) КК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА