20:50 02.01.2019

На південні курорти Таїланду насувається тропічний шторм

2 хв читати
На південні курорти Таїланду насувається тропічний шторм

На туристичні райони півдня Таїланду, включаючи Пхукет, Крабі і Самуї, насувається тропічний шторм "Пабук", повідомляє Посольство України в Таїланді на своїй сторінці в Фейсбук, посилаючись на метеорологічний департамент країни.

За даними відомства, 3-4 січня проливні дощі з сильним вітром прогнозуються в провінціях Сурат Тані, Након Сі Таммарарт, Пхаталунг, Сонгкла, Паттані, Яла, Наратіват, Крабі, Транг і Сатун. 4-5 січня аналогічні погодні умови очікуються в провінціях Пхетчабурі, Прачуа Пкірікхан, Чумпхон, Сурат Тані, Након Сі Таммарарт, Пхаталунг, Сонгкла, Паттані, Яла, Наратіват, Ранонг, Пхангнга, Пхукет, Крабі, Транг і Сатун.

У повідомленні департаменту також йдеться, що капітани морських суден в період з 3 до 5 січня повинні уважно стежити за повідомленнями метеорологів. Маломірні судна мають залишатися на березі. Також рекомендовано всім капітанам перевірити стан своїх човнів і переконатися в наявності на борту рятувального спорядження.

"Висота хвиль в Андаманському морі в окремі моменти може досягати 2-3 м, в Сіамській затоці - 3-5 м", - йдеться в повідомленні.

Тропічний шторм "Пабук" сформувався в атмосфері над Південно-Китайським морем.

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України проявляти підвищену пильність та обережність, утриматись на згаданий період від перебування у прибережних зонах без нагальної на те необхідності; відстежувати повідомлення відповідних місцевих служб, у тому числі рятувальних, дотримуватися їх інструкцій та вказівок; стежити за новинами; у разі перебування в небезпечному регіоні бути готовими до екстреної евакуації.проявляти підвищену пильність та обережність, відстежувати повідомлення рятувальних служб і місцевої влади, стежити за новинами.

У випадках потрапляння у надзвичайні ситуації, загрози життю та здоров’ю, громадянам України слід невідкладно звертатися на "гарячу лінію" Посольства України в Таїланді: +66970107760, адреса електронної пошти: [email protected], або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти: [email protected].

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

Канада виділить понад $55 млн на зміцнення української ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА