09:53 07.09.2018

Секретар РНБО Олександр Турчинов привітав військових із Днем військової розвідки

1 хв читати
Секретар РНБО Олександр Турчинов привітав військових із Днем військової розвідки

 Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав військовослужбовців із Днем військової розвідки - повідомляє прес-служба РНБО.

"Військовий розвідник - це не просто професія, це - покликання. Понад чверть століття співробітники Головного управління розвідки з честю, на високому професійному рівні, виконують свій військовий обов'язок перед Батьківщиною і українським народом - гарантувати національну безпеку і оборону України, її суверенітет і територіальну цілісність", - йдеться в привітанні, оприлюдненому на офіційному сайті РНБО в п'ятницю вранці.

"Розвідники - еліта Збройних сил України. Ваша героїчна щоденна робота в жорсткому, небезпечному ритмі - основне джерело інформації для ухвалення стратегічних рішень у сфері національної безпеки і оборони, взірець виконання військового обов'язку. Ваші героїчні дії на фронті й у ворожому тилу, патріотизм, мужність, сміливість і самовідданість, які вже стали легендою, крок за кроком наближають нашу перемогу і мир на українській землі", - зазначив О.Турчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА