17:08 09.07.2018

Харківський меблевий майстер, який обдурив 75 клієнтів, постане перед судом

1 хв читати
Харківський меблевий майстер, який обдурив 75 клієнтів, постане перед судом

Харківська місцева прокуратура №4 направила до суду обвинувальний акт стосовно меблевого майстра, який протягом півроку виманював у клієнтів гроші шахрайським шляхом.

Як повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури Харківської області, на дії 49-річного харків'янина правоохоронцям поскаржилися 75 осіб. За даними досудового слідства, в період з грудня 2017 року по травень 2018 року він виманив у постраждалих понад 250 тис. грн.

"Досудове розслідування встановило, що чоловік здійснював виготовлення м'яких меблів. Свої послуги він рекламував за допомогою інтернет-ресурсів. З клієнтами, які зверталися до нього, він укладав письмові договори, а приймаючи передоплату, навіть виписував товарні чеки. Але після цього переховувався від замовників", - цитує прес-служба керівника місцевої прокуратури Володимира Купріянова.

Підозрюваному інкримінується скоєння злочину, передбаченого ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

За клопотанням прокуратури чоловік перебуває під домашнім арештом. Крім того, з метою забезпечення позовів потерпілих суд наклав арешт на його майно.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА