07:02 26.04.2018

За минулу добу в зоні проведення АТО поранені та травмовані 11 українських військовослужбовців

2 хв читати
За минулу добу в зоні проведення АТО поранені та травмовані 11 українських військовослужбовців

За минулу добу незаконні збройні формування 76 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого поранення і бойові травми отримали 11 українських військовослужбовців, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 76 обстрілів позицій Збройних сил України. Ворог продовжує застосовувати заборонене мінськими угодами озброєння", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в четвер вранці.

На луганському напрямку з реактивних систем залпового вогню, а також 152-мм артилерії, мінометів калібру 120-мм і озброєння танка бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поблизу Новолуганського. Також 152-мм артилерію і 82-мм міномети НВФ застосували поблизу Світлодарська, 122-мм артилерійські системи, 120 і 82-мм міномети та озброєння БМП - під Луганським і Новгородським, 122-мм артилерію - поблизу Зайцевого, а 120 і 82- мм міномети - біля Троїцького. Крім цього, по захисниках Новозванівки вогонь вівся з 120-мм мінометів, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів, під Новоселівкою - з танка, мінометів калібру 82-мм, гранатометів і озброєння БМП, а також зі стрілецької зброї - довкола Малинового.

На донецькому напрямку із заборонених 120-мм мінометів і гранатометів обстріляні захисники Верхньоторецького, Шахти "Бутівка", Водяного і Гнутового. Також з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисниках Авдіївки, з озброєння БМП - під Талаківкою, Богданівкою та поблизу Шахти "Бутівка", з гранатометів - біля Кам'янки, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Гнутового , Славного, Красногорівки, Невельського, Верхньоторецького та Пісків, а зі стрілецької зброї - по захисниках Широкиного, Лебединського, Гнутового і Пищевика. Крім цього, в районі Талаківки і Гнутового - НВФ застосував протитанковий ракетний комплекс.

"Унаслідок ворожого вогню вісім українських захисників отримали поранення. Ще троє наших військовослужбовців - бойові травми", - зазначено у зведенні за минулу добу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА